RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

КОНКУРС ЗА РАДНО МЕСТО ЕКСПЕРТ ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ

УВОДНИ ДЕО

Регионална развојна агенција „Златибор“ доо једна је од кључних институција у Западној Србији која својим широким знањем и искуством у областу аплицирања и спровођења пројеката по домаћим и иностраним конкурсима помаже јавној управи, предузетницима и грађанима у настојањима да смање потрошњу енергије, а последично и трошкове за енергију и дају свој допринос очувању животне средине.

Наш највреднији ресурс су људи и због тога доследно улажемо у лични и професионални развој наших запослених јер тражимо особе које ће самостално доносити одлуке у врло захтевном окружењу.

Регионална развојна агенција „Златибор“ д.о.о. планира оснивање „Центар компентенција за енергетску транзицију и климатске промене Златиборске области“ за чији рад и функционисање тражимо:

ЕКСПЕРТА ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ

 

 

ЕКСПЕРТ ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ ће радити у тимском окружењу на пројектима енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије.

 

 • Послови који ће се обављати пружају вишедимензионални пословни и лични развој кроз цело подручје енергетике укључујући техничке, правне, друштвене и економске аспекте.
 • Будући ангажман ће бити  у области  енергетске ефикасности у зградарству и имплементације пројеката обновљивих извора енергије, област енергетског планирања и модела финансирања, у сектору грађевинарства, машинства и електротехнике.
 • Уколико сте способна и амбициозна особа склона консултантским пословима у подручју енергетике и верујете да би квалитетно и одговорно обављали посао Сарадника у области енергетике  пријавите нам се путем мејла достављањем ЦВ-ја и пропратног писма на адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .
 • После тога ће изабрани кандидати бити позвани на разговор у коме ће се представити и објаснити своје учешће на конкурсу.

 

Након разматрања примљених пријава и процеса селекције кандидата, на разговор ће бити позвани само они кандидати који уђу у ужи селекцијски процес.

ШТА НУДИМО

· занимљив и динамичан посао у подстицајној радној средини

· континуирано стручно и пословно усавршавање, стицање нових знања и искустава

· пословни и лични развој кроз учествовање на међународним и националним пројектима

· могућност напредовања

· запослење на одређено радно време уговором о раду са 50% радног ангажовања

· планирани почетак рада је 01.12.2020.године

ИДЕАЛАН КАНДИДАТ ТРЕБА ДА ИСПУЊАВА СЛЕДЕЋЕ УСЛОВЕ

· струка техничке науке

· најмање 5 година радног искуства у струци (са најмање две лиценце инжињерске коморе од три понуђене: лиценца бр 330; 430; 381)

· знање енглеског језика

· одговорност, висока мотивисаност, склоност тимском раду, комуникативност и динамичност

· склоност критичком размишљању, организацијским и аналитичким вештинама и способност брзе идентификације проблема

· систематичност, поузданост и склоност истовременом решавању више задатака

· комуникацијске и презентацијске вештине у говору и вештине писања

· креативност и иновативност у раду

· изражене интерперсоналне вештине

· проактивност и амбиција за личним и пословним развојем на подручју енергетике укључујући техничке, правне, економске и друштвене аспекте

· положен возачки испит Б категорије

ОПИС КЉУЧНИХ ПОСЛОВА И ЗАДАТАК

 

 • самостални рад на темељу задатака
 • пружање информација на питања из подручја рада Центра компетенција
 • праћење законских прописа из подручја енергетике
 • учествовање у међународним и домаћим пројектима
 • извештавање о спровођењу задатака и пројеката и према потреби извештаја према директору Агенције или особи коју директор одреди као надређену
 • спровођење и других послова по налогу директора Агенције или особе којег директор Агенције одреди као надређеног
 • учествовање у енергетском планирању односно изради планских, програмских и стратешких докумената из подручја одрживог управљања енергијом и климатских промена
 • учествовање у развоју, припреми и спровођењу стручних делова међународних и домаћих пројеката у подручју одрживог управљања енергијом и климатских промена
 • анализирање потреба у региону по пројектима енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије, дефинисање обима и циљева пројеката иницијалних планова пројеката, припрема и покретање пилот пројеката
 • израда и одржавање пројектне документације
 • истраживање и креирање иновативних решења сложених техничко-економских проблема
 • · тумачење и одбрана радова и резултата пројеката пред кључним особама
 • · учествовање у координацији пројектних активности с циљем испуњења уговорених пројектних циљева
 • саветовање јавне управе, предузетника и грађана у подручју обновљивих извора енергије и управљања енергијом
 • · организовање, припремање и спровођење  преноса знања и едукација за грађане, пословне субјекте, јединице локалне самоуправе и тела државне управе кроз семинаре, тренинге и wорксхопове из подручја одрживог управљања енергијом
 • учествовање или излагање на релевантним скуповима
 • сарађивање са одељењем за набавке у припреми техничких спецификација за потребе покретања нових пројеката
 • · осигуравање благовременог спровођења пројеката у дефинисаном времену
 • пружање подршке у активностима обраде тржишта, израде понуда и уговарања послова
 • организовање и спровођење промотивне и комуникацијске активности према заинтесованој јавности и пословним субјектима
 • успостављање и одржавање пословних односа с наручиоцима и јединицама локалне самоуправе
 • успостављање контаката, унапређивање постојећих и креирање нових пословних и партнерских односа
 • представљање Центра компетенција и Агенције на националним и међународним састанцима, конференцијама и другим релевантним догађањима

 

 

Избор из конкурса

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ГРАДУ УЖИЦУ У 2022.ГОДИНИ

У складу са уговором о сарадњи закљученим између града Ужица, Фондације Ана и Владе Дивац и Регионалне развојне агенције Златибор, а уз техничку подршку УСАИД Програма за конкурентну привреду, Регионална развојна агенција „Златибор“ доо расписује:

 

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ГРАДУ УЖИЦУ У 2022.ГОДИНИ

 

Конкурсом је планирана подршка пољопривредницима који се баве производњом и прерадом хране. Укупна расположива средства по овом конкурсу с󬬬¬              4.400.000,00 динара. На конкурс могу да конкуришу регистрована пољопривредна газдинства и то за постицаје за:

- Набавку опреме за прерађивачку индустрију, тј.за прераду воћа и поврћа (нпр. хладњаче, млекаре, сушаре, пастеризаторе, вакумирке, етикетирке, пунилице и сл.)

- Опреме за прераду млека

- Инвестиције за копање бунара

- Инвестиције у сеоска туристичка домаћинства у руралним срединама и домаћа радиност у руралним срединама (набавка опреме, улагање у инфраструктурне радове)


Конкурсом није предвиђена набавка: пољопривредне опреме и механизације, пластеника, музилица ни лактофриза, пчеларске опреме, нити набавка приплодних грла.

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 35 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси КОНКУРС ЗА РАДНО МЕСТО ЕКСПЕРТ ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ